یک

چرا به مشاوره خانواده احتیاج داریم؟

همه ما می دانیم هنگامیکه خانواده ای شاد و سالم باشد و روابط عاطفی خوبی در آن خانواده برقرار باشد، انگار همه چیز در دنیا درست به نظر می رسد. اما همیشه و همه خانواده ها پایدار، سالم و شاد نیستند. استرس های زندگی، بحران های خانوادگی یا چالش های سلامت روان، مشکلات اقتصادی، مشکلات تفاوت نسل ها و …

 همگی باعث برهم خوردن نظم، ارتباط عاطفی سالم و شادی در خانواده می شود. بسیاری از خانواده ها در برابر برخی از مشکلات انعطاف پذیری درونی دارند. اما حتی بهترین خانواده ها نیز گاهی نمی توانند مشکلات و تعارضات درون خانواده را به راحتی حل کنند.

در برخی از شرایط حضور یک کارشناس و یا فردی که تخصص لازم در زمینه خانواده و مشکلات و راه حل ها را دارد، به شدت احساس می شود. پس گاهی خانواده برای بازسازی ارتباط عاطفی سالم خود و ایجاد شادی و زندگی سالم به کمک احتیاج دارد. روانشناس خانواده و یا مشاور خانواده فردی است که می تواند به خانواده شما برای برقراری ارتباطات از دست رفته و ایجاد یک زندگی شاد و بدون تعارض کمک کند. یک روانشناس خانواده خوب می تواند به اعضای خانواده یاد بدهد که چگونه تعارضات را حل کنند. ارتباطات خود را بهبود بخشند. پس اگر شما نیز به دنبال رفع تعارضات و ناراحتی های خانواده خود هستید می توانید از مشاوره خانواده کمک بگیرید.

 

چگونه گفتگو خود را با یک مشاور خانواده شروع کنیم؟

برای شروع مکالمه، می توانید در مورد فعالیت های روزانه یا روز خاصی که داشته اید صحبت کنید. موضوعی در مورد زندگی خود به اشتراک بگذارید تا ارتباط برقرار کنید. می‌توانید هر چیزی را که در حال حاضر ذهنتان را تحت فشار قرار می‌دهد به اشتراک بگذارید، حتی اگر نامرتبط یا بی‌ اهمیت به نظر برسد.


چگونه برای جلسه مشاوره خانواده آماده شوم؟

قبل از اینکه به جلسات مشاوره خانواده بروید، به این فکر کنید که چگونه مشکل خود را توصیف کنید؟ و چگونه احساسات خود را بیان کنید؟ یکی از راه های آماده سازی این است که ابتدا آن را یادداشت کنید. می توانید پس از نوشتن آن را با صدای بلند بخوانید. شنیدن و چند بار گفتن آن به شما کمک می کند تا مسائل را واضح تر برای روانشناس خود توضیح دهید.